LG 50NANO886PB + Soundbar

EUR € 948.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Dankzij het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning geniet je van contrast- en kleurrijke beelden.Door Dolby Vision IQ past de televisie de helderheid van het scherm automatisch aan op de hoeveelheid dag- en kunstlicht in de kamer.De televisie heeft geen draaibare voet, waarmee je hem op jouw kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 8.7 (80)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 50NANO886PB en de LG DS40Q creëer je een meeslepende kijk- en luisterervaring. Door het 10 bit paneel heeft deze televisie een breder kleur volume, wat betekent dat hij de beelden inkleurt met meerdere tinten. Hierdoor komen films en programma's die in HDR kwaliteit zijn gemaakt, goed naar voren. Daarnaast beschikt de 50NANO886PB over Dolby Vision IQ, waardoor er lichtsensoren in de tv het omgevingslicht detecteren en de helderheid daarop aanpassen. Zo maakt de televisie bijvoorbeeld het beeld iets helderder als hij merkt dat je in de verlichte ruimte zit. De verversingssnelheid van 100 hertz zorgt ervoor dat beelden mooi in elkaar overvloeien. Dit komt goed van pas als je graag naar voetbalwedstrijden of actiefilms met snelle beelden kijkt.

Bij de televisie wordt de LG Magic Remote meegeleverd, een afstandsbediening waarmee je de tv op meerdere manieren bestuurt. Zo scrol je met het 'wiel' in het midden door het smart menu of druk je bijvoorbeeld direct de Netflix knop in om direct naar de app te gaan.

Met de LG DS40Q komen je films en series tot leven. Bij deze soundbar wordt standaard een subwoofer meegeleverd die de laagste tonen weergeeft. Zo geniet je van een krachtige bas, naast het heldere geluid van de soundbar. TV Sound Mode Share gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Dankzij de ondersteuning van Hi-res audio speel je muziekbestanden van hoge kwaliteit af op de soundbar. Hierdoor geniet je na een film of serie van je favoriete artiesten.