LG 50NANO886PB

EUR € 699.0
Dankzij het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning geniet je van contrast- en kleurrijke beelden.Door Dolby Vision IQ past de televisie de helderheid van het scherm automatisch aan op de hoeveelheid dag- en kunstlicht in de kamer.Met de LG Magic Remote scrol je door het smart overzicht en geef je de televisie met je stem de opdracht om bijvoorbeeld over te schakelen naar een andere zender of app.De televisie heeft geen draaibare voet, waarmee je hem op jouw kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 8.7 (80)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

De LG 50NANO886PB brengt al jouw favoriete films en series kleurrijk en scherp in beeld. Door het 10 bit paneel heeft deze televisie een breder kleur volume, wat betekent dat hij de beelden inkleurt met meerdere tinten. Hierdoor komen films en programma's die in HDR kwaliteit zijn gemaakt, goed naar voren. Daarnaast beschikt de 50NANO886PB over Dolby Vision IQ, waardoor er lichtsensoren in de tv het omgevingslicht detecteren en de helderheid daarop aanpassen. Zo maakt de televisie bijvoorbeeld het beeld iets helderder als hij merkt dat je in de verlichte ruimte zit. De verversingssnelheid van 100 hertz zorgt ervoor dat beelden mooi in elkaar overvloeien. Dit komt goed van pas als je graag naar voetbalwedstrijden of actiefilms met snelle beelden kijkt.

Bij de televisie wordt de LG Magic Remote meegeleverd, een afstandsbediening waarmee je de tv op meerdere manieren bestuurt. Zo scrol je met het 'wiel' in het midden door het smart menu of druk je bijvoorbeeld direct de Netflix knop in om direct naar de app te gaan.