LG 50UQ80006LB (2022) + Soundbar

EUR € 688.0
Deze combinatie van tv en soundbar zorgt voor haarscherpe beelden en een vol, kamervullend geluid.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Het WebOS besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.Door de 50 hertz verversingssnelheid worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.
Reviewcijfer: 7.8 (9)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 50UQ80006LB (2022) en de LG DSN4 soundbar geniet je van scherpe beelden en een kamervullend geluid. Dankzij de 4K resolutie zie je ook de kleinere details van je favoriete films, series en programma's. Zo komen bijvoorbeeld de wimpers van je favoriete actrice of opspattende regendruppels op het wegdek duidelijk in beeld. Daarnaast beschikt de televisie over HDR ondersteuning. Hierdoor krijgt HDR beeldmateriaal meer kleur en contrast en zie je ook subtielere kleurdetails, zoals verschillende tinten blauw in een heldere lucht. Je kiest je favoriete content uit een brede collectie apps op het WebOS smart platform. Selecteer een film op Netflix, volg die leuke influencer op YouTube of zing mee met je favoriete volkszanger op Spotify.

Met de LG DSN4 til je het geluid van je televisie naar het volgende niveau. De soundbar beschikt over de AI Sound Pro technologie. Deze technologie past de geluidsinstellingen van de soundbar aan op wat je kijkt. Hierdoor hoor je de stem van de nieuwslezer duidelijk en helder, maar is het geluid bij een actiefilm juist wat dieper en zwaarder. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de laagste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Zo klinken explosies in films krachtig. Is de film afgelopen en wil je graag muziek luisteren? Via bluetooth stream je draadloos muziek vanaf je smartphone naar de soundbar.