LG 55NANO766QA (2022) + Soundbar

EUR € 1018.0
Deze combinatie van tv en soundbar zorgt voor gedetailleerde, kleurrijke beelden en een vol, kamervullend geluid.Dankzij het NanoCell paneel bekijk je beelden met rijke, pure kleuren.Het WebOS besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.Door de 50 hertz verversingssnelheid worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.
Reviewcijfer: 7.8 (9)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 55NANO766QA (2022) en LG DSN4 soundbar komen je favoriete films en series kleurrijk in beeld en klinken ze levensecht. De televisie is uitgerust met de NanoCell technologie. Dit betekent dat er een laag minuscule deeltjes op het scherm zit, die onnodige lichtgolven tegenhoudt. Hierdoor zie je alleen de juiste kleuren in beeld en geniet je van een pure kleurweergave. Dankzij de 4K resolutie zie je ook de kleinere details scherp in beeld. Zo zie je bijvoorbeeld de wimpers van een giraffe en de individuele schubben van een vis duidelijk in beeld. Heb je even genoeg van natuurdocumentaires? Je kiest gemakkelijk een spannende actiefilm, vlog of dansnummertje op het uitgebreide WebOS smart platform. Hier vind je een overzichtelijk menu met apps zoals Netflix, YouTube en Spotify.

Met de LG DSN4 til je het geluid van je televisie naar het volgende niveau. De soundbar beschikt over de AI Sound Pro technologie. Deze technologie past de geluidsinstellingen van de soundbar aan op wat je kijkt. Hierdoor hoor je de stem van de nieuwslezer duidelijk en helder, maar is het geluid bij een actiefilm juist wat dieper en zwaarder. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de laagste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Zo klinken explosies in films krachtig. Is de film afgelopen en wil je graag muziek luisteren? Via bluetooth stream je draadloos muziek vanaf je smartphone naar de soundbar.