LG 55QNED866QA (2022) + Soundbar

EUR € 1049.0
Je haalt een complete bioscoopervaring in huis met deze bundel.Met mini-led heb je meer dan 1000 pixels waardoor geniet je van krachtige contrast en diepe zwartwaarden.QNED technologie filtert kleur waardoor je geniet van rijke, pure kleuren.De televisie heeft geen draaibare voet, waarmee je hem op jouw kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 9.2 (13)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 55QNED866QA (2022) + Soundbar bundel geniet je van mooi contrast en intens geluid. Door de QNED technologie zie je contrast in de meest donkere scènes. Deze techniek filtert kleur waardoor jij de meest intense kleurbeleving krijgt. Zo mis je tijdens het kijken van een horrorfilm geen details in donkere ruimtes. Door de combinatie van de quantum dot laag en het 10 bit paneel, beschikt het beeldscherm over een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren. Hierdoor spatten in een natuurdocumentaire de kleuren van een tropische vogel van je beeldscherm. De tv beschikt ook over Dolby Vision IQ, waardoor er lichtsensoren in de tv het omgevingslicht detecteren en de helderheid daarop aanpassen. Zo maakt de televisie bijvoorbeeld het beeld iets helderder als hij merkt dat je in een verlichte ruimte zit. De verversingssnelheid van 100 hertz zorgt ervoor dat beelden mooi in elkaar overvloeien. Dit komt goed van pas als je graag naar voetbalwedstrijden of actiefilms met snelle beelden kijkt. Je bekijkt al je favoriete content op het WebOS smart platform. Dit platform biedt een uitgebreid assortiment aan apps zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Mik je Magic Remote naar het scherm, of geef een spraakopdracht om een keuze te bevestigen. Het indrukken van knoppen is tegenwoordig niet meer nodig.

Met de LG DS60Q komen je films en series tot leven. Bij deze soundbar wordt standaard een subwoofer meegeleverd die de laagste tonen weergeeft. Zo geniet je van een krachtige bas, naast het heldere geluid van de soundbar. TV Sound Mode Share gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Zo klinken gesprekken in films extra helder. Dankzij de ondersteuning van hi-res audio speel je muziekbestanden van hoge kwaliteit af op de soundbar. Hierdoor geniet je na een film of serie van je favoriete artiesten.