LG 65NANO886PB

EUR € 799.0
Dankzij de 4K resolutie komen details, zoals wimperhaartjes en kleine moedervlekken van een acteur, duidelijk in beeld.De NanoCell technologie en HDR ondersteuning zorgen voor contrast- en kleurrijke beelden.Met de LG Magic Remote scrol je door het smart overzicht en geef je de televisie met je stem de opdracht om bijvoorbeeld over te schakelen naar een andere zender of app.Deze televisie heeft geen draaibare voet, waarmee je hem meedraait naar je kijkpositie.
Reviewcijfer: 8.9 (179)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de LG 65NANO886PB bekijk je een documentaire of de nieuwste Netflix serie in kleurrijke en scherpe beelden. Het NanoCell paneel maakt gebruik van een technologie waarbij minuscule nanodeeltjes de matte kleuren uit het beeld filteren. Hierdoor blijven heldere en pure kleuren over. Zo zie je bijvoorbeeld gifgroene kikkers en kanariegele paradijsvogels in een natuurdocumentaire. Is de film in HDR kwaliteit geschoten? Dan zorgt de HDR met Dolby Vision ondersteuning van de televisie dat de beelden nog kleur- en contrastrijker eruitzien. Hierdoor heeft de tv namelijk een groter en gedetailleerder kleurbereik, wat vergelijkbaar is met het hebben van meer kleurtinten om mee te schilderen. Dankzij de scherpe 4K resolutie komen details, zoals de kleinste stippen van alle 101 dalmatiërs, duidelijk in beeld. Deze Disneyfilm zet je op via het WebOS smart platform, waarbij je een overzicht krijgt van populaire apps zoals Netflix, Videoland en YouTube. Daarnaast stream je gemakkelijk via Airplay 2 films en video's vanaf een Apple apparaat, zoals een iPhone.

De tv beschikt over AI Sound Pro, een technologie waarbij de tv de de beelden herkent en direct de audio instellingen erop aanpast. Zo verandert de tv de automatisch de geluidsinstellingen als de dialoog in een filmscène overgaat in muziek. Met de Magic Remote heb je meerdere manieren om je tv te bedienen. Zo scrol je bijvoorbeeld snel door het overzicht met het 'wiel' in het midden. Daarnaast zit je via de Netflix en Amazon Prime toets met één druk op de knop in de app.