LG 75QNED816QA (2022) + Soundbar

EUR € 1928.0
Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je je eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en krachtig geluid.QNED technologie zorgt voor rijke, pure kleuren.Het WebOS besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.De televisie heeft geen mini-led, waardoor een krachtig contrast en diepe zwartwaarden niet mogelijk zijn.
Reviewcijfer: 8.7 (29)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 75QNED816QA (2022) + Soundbar haal je de bioscoop naar je eigen woonkamer. Je geniet namelijk van kleurrijke en scherpe beelden op deze 4K QNED televisie. Dankzij het 10 bit paneel beschikt het beeldscherm over een kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren. In combinatie met de quantum dot laag, die onnodige lichtgolven filtert, spatten de kleuren van je beeldscherm af. Zo zie je in een bloemenveld alle verschillende kleurtinten, en zie je in een regenboog niet 7 kleuren, maar ontelbaar veel soorten kleurtinten. Op het WebOS smart platform bekijk je jouw favoriete films en series. Met de Magic Remote is het indrukken van knoppen overbodig. Mik de afstandsbediening op je tv of gebruik spraakopdrachten om keuzes te bevestigen.

Met de LG DSP7 luister je naar vol, kamervullend geluid. Dankzij de draadloze subwoofer luister je naar een diepe bas, naast het heldere geluid van de soundbar. De bar beschikt over Dolby Digital, waardoor je luistert naar surround geluid. Zo beleef je films en series met ruimtelijk geluid. Is de film afgelopen? Via bluetooth stream je draadloos je favoriete nummers naar de soundbar. Je sluit de soundbar zowel met een hdmi kabel als optische kabel aan op je televisie. De optische kabel wordt standaard meegeleverd.