LG 75UR76006LL (2023) + Soundbar

EUR € 1329.0
Je haalt met deze bundel een complete thuisbioscoop in huis.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Het WebOS smart platform biedt een groot assortiment aan streaming apps in een overzichtelijk menu.Deze televisie heeft een beeldweergave van 50 hertz, waardoor je beelden minder vloeiend ziet dan bij een televisie met 100 hertz.
Reviewcijfer: 8.6 (5)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Je geniet van intens geluid en helder beeld met de LG 75UR76006LL (2023) + Soundbar bundel. Door de 4K resolutie zie je elk detail, zoals het publiek bij een voetbalwedstrijd. Het 10 bit HDR scherm zorgt voor een breed kleurbereik. Daardoor heeft het beeldscherm een realistisch en kleurrijk kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren. Hierdoor spatten in een natuurdocumentaire de kleuren van je beeldscherm. Via het WebOS smart menu bekijk je series en films via apps als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Zo stream je snel en gemakkelijk het gloednieuwe seizoen van je favoriete serie. Dankzij Airplay 2 kan dit nóg sneller door het scherm van je Apple apparaat te delen met je LG televisie.

Geniet van surround sound zonder achterspeakers met de LG DS75Q. Deze soundbar beschikt over de Dolby Atmos technologie, waardoor geluid via het plafond naar jouw luisterpositie wordt weerkaatst. Hierdoor lijkt een auto echt van links naar rechts te rijden. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Zo beleef je een film nog intenser. De soundbar past perfect bij de LG televisie dankzij TV Sound Mode Share. Deze techniek gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Via de meegeleverde afstandsbediening bedien je de soundbar vanuit je luie stoel.