LG 86NANO766QA (2022) + Soundbar

EUR € 2419.0
Met de combinatie van deze tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterervaring.Dankzij de 100 hertz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.Het WebOS 6.0 besturingssysteem geeft je een overzichtelijk menu met apps als Netflix en Amazon Prime Video.De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 8.1 (20)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 85NANO766QA en de LG DS75Q soundbar geniet je van kleurrijke beelden en krachtig, ruimtelijk geluid. Deze 4K televisie is uitgerust met NanoCell technologie. Dit betekent dat er een laag minuscule deeltjes op het scherm zit, die onnodige lichtgolven tegenhoudt. Hierdoor zie je alleen de juiste kleuren in beeld en geniet je van een pure kleurweergave. Dankzij de 4K resolutie zie je ook de kleinere details scherp in beeld. Zo zie je bijvoorbeeld de individuele snorharen van een cheetah. Trekt diezelfde cheetah een sprint? Geen probleem, want dankzij de 100 hertz beeldverversing bekijk je vloeiende beelden en mis je geen enkel moment. Heb je even genoeg van natuurdocumentaires? Je kiest gemakkelijk een spannende actiefilm, vlog of dans nummertje op het uitgebreide WebOS smart platform. Je vindt hier een overzichtelijk menu met apps zoals Netflix, YouTube en Spotify.

Geniet extra van je favoriete film met de LG DS80QY. Deze soundbar beschikt over Dolby Atmos, waardoor geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Zo lijkt het alsof een vliegtuig echt boven je hoofd vliegt. Door de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Zo beleef je een film nog intenser. TV Sound Mode Share gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je de soundbar vanaf je luie stoel.