LG 86UR81006LA (2023) + Soundbar

EUR € 1479.0
Films en series komen tot leven met deze set van tv en soundbar door de kleurrijke beelden en het heldere geluid.Je ziet kleine details op het scherm duidelijk dankzij de 4K UHD resolutie.Het WebOS smart platform biedt een groot aanbod aan streaming apps in een duidelijk menu.Door de edge lit local dimming zijn zwarte delen van het beeld niet altijd echt zwart.
Reviewcijfer: 8.8 (42)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 86UR81006LA (2023) + soundbar komen al je favoriete series en tv programma's tot leven door de kleurrijke beelden en het heldere geluid. Dankzij de 4K resolutie zijn ook kleine details duidelijk, zoals het rugnummer van een voetballer of het publiek bij een spelshow. Zo hoef jij niets te missen van alles wat je kijkt. Stream je graag films en series? In het WebOS smart menu vind je allerlei apps, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Zo stream je in een handomdraai je favoriete spannende serie of die nieuwe romantische comedy. Als je een iPhone of iPad hebt kan dit via Airplay 2 nóg sneller. Je deelt zo gemakkelijk het scherm van je Apple apparaat met dat van je LG televisie.

Geniet van surround sound zonder achterspeakers met de LG DS75Q. Deze soundbar beschikt over de Dolby Atmos technologie. Hierdoor kaatst geluid via het plafond en de muren naar jouw zitplek. Hierdoor lijkt een auto echt van links naar rechts te rijden. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste bastonen naast het heldere geluid van de soundbar. Zo beleef je een film nog intenser. TV Sound Mode Share gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Via de meegeleverde afstandsbediening bedien je de soundbar vanuit je luie stoel.