LG 8K 55NANO966PA + Soundbar

EUR € 1778.0
Met deze tv en soundbar creëer je een echte thuisbioscoop met realistisch beeld en krachtig geluid.De kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar dankzij de 8K UHD resolutie.Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart en bekijk je beelden met een krachtig contrast.Door de 50 Hz beeldverversing worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.Full hd of 4K content komt niet zo scherp in beeld als 8K content, maar er is nog weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar.
Reviewcijfer: 9.0 (7)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG 8K 55NANO966PA en de LG DSP8YA soundbar haal je een complete beeld- en geluidservaring in huis. De televisie zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, terwijl de soundbar set voor een realistisch surround geluid zorgt. Met deze televisie bekijk je levensechte beelden met een krachtig contrast. De NanoCell technologie zorgt ervoor dat je alleen de kleuren ziet die bedoeld zijn om in beeld te komen, ook als je schuin voor de tv zit. Deze techniek blokkeert met minuscule deeltjes onnodige lichtgolven. In combinatie met het HDR kleurbereik zorgt dit voor een realistische kleurweergave. Door de full array local dimming worden delen van de achtergrondverlichting automatisch gedimd. Zo zie je een groot contrast tussen donkere en lichte delen van het beeld, zoals bij de heldere maan tegen een donkere hemel. De a9 Gen4 processor is het slimme brein achter deze tv. Wanneer je beelden met een lagere resolutie bekijkt, schaalt deze processor deze beelden op naar 8K. Zo zien je video's er altijd haarscherp uit.

Verbind de LG DSP8YA soundbar via hdmi met de televisie en je geniet van realistisch geluid bij je favoriete films en tv programma's. De set bestaat uit een soundbar en een subwoofer. De Dolby Atmos technologie zorgt ervoor dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst en daardoor ruimtelijk klinkt. Zo hoor je vliegtuigen boven je bank vliegen en lijkt het tijdens een gesprek alsof je er zelf bij zit. Stuur de soundbar aan via spraakopdrachten met de Google Assistant. Vraag bijvoorbeeld naar het weerbericht of het laatste nieuws. De meegeleverde subwoofer geeft de laagste tonen weer. Hierdoor klinken explosies in films krachtig en de raceauto's bij de Formule 1 nog realistischer.