LG OLED48C16LA + Soundbar

EUR € 1577.0
Met deze combinatie van televisie en soundbar haal je een complete kijk- en luisterervaring in huis.Dankzij het OLED scherm bekijk je realistische beelden met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren.Door de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu.Door de lage voet van de tv blokkeert de soundbar een klein stukje van het beeld.
Reviewcijfer: 8.9 (340)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de LG OLED48C16LA en de LG DSP8YA soundbar komen films, series en games levensecht in beeld en klinkt het alsof je er echt bij bent. De 4K tv heeft een OLED scherm, waarop miljoenen pixels individueel kleuren produceren, oplichten of zichzelf helemaal uitschakelen. Op die manier bekijk je beelden met een krachtig contrast en veel subtiele kleurtinten. Zo zie je elk detail in schaduwen, terwijl zwarte beelden écht zwart zijn. Dankzij de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en vloeiend. Zo heb je nooit last van schokkerige beelden tijdens een voetbalwedstrijd of spannende film. De processor zorgt er ook voor dat je eenvoudig en snel door het smart menu navigeert. In het WebOS smart menu zie je live televisie, apps en je aangesloten apparaten overzichtelijk samen. Daarmee bekijk je in een handomdraai precies wat je wilt zien.

Met de LG DSP8YA soundbar creëer je een ruimtelijk en meeslepend geluid bij je televisie. De set bestaat uit een soundbar en subwoofer. Dankzij de Dolby Atmos technologie klinkt het geluid uit de film levensecht. Het geluid wordt via het plafond naar jouw luisterpositie gestuurd, dankzij de speakers bovenop de soundbar. De ingebouwde Google Assistant helpt je met het draadloos aansturen van de soundbar. Via bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast of Spotify Connect stream je ook draadloos je favoriete nummers naar de soundbar.