LG OLED48C24LA + Soundbar

EUR € 1399.0
Je haalt een complete bioscoopervaring in huis met deze bundel.Dankzij het OLED scherm bekijk je realistische beelden met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren.Door de slimme a9 Gen5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu.De soundbar heeft geen achterspeakers.
Reviewcijfer: 8.9 (270)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Je geniet van films met sterk contrast en diep en intens geluid met de LG OLED55CS6LA + Soundbar. Dankzij het OLED scherm heeft de tv een krachtig contrast. Elke pixel op het scherm is een eigen lichtbron, die afzonderlijk van elkaar oplichten en dimmen. Zwarte delen van het beeld zijn hierdoor écht zwart en lichte delen van het beeld juist erg helder. Samen met de 10 bit kleurdiepte zorgt dit voor realistische beelden en zie je veel verschillende tinten. Je ziet elk detail in een schaduw tijdens een spannende film of alle verschillende kleurtinten in een oerwoud bij een natuurdocumentaire. De a9 processor analyseert alle beelden die je kijkt en zorgt dat deze zo goed mogelijk in beeld komen. Kijk je een voetbalwedstrijd? Dan zorgt de processor dat de bal tijdens een doelpunt haarscherp in beeld is. Tijdens het gamen reageer je door de snelle processor razendsnel op alle vloeiende actie. In het WebOS 6.0 menu vind je een groot aanbod aan streaming apps, zoals Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max. Zo stream je in een handomdraai je favoriete films en series.

Met de LG DS60Q komen je films en series tot leven. Bij deze soundbar wordt standaard een subwoofer meegeleverd die de laagste tonen weergeeft. Zo geniet je van een krachtige bas, naast het heldere geluid van de soundbar. TV Sound Mode Share gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Zo klinken gesprekken in films extra helder. Dankzij de ondersteuning van hi-res audio speel je muziekbestanden van hoge kwaliteit af op de soundbar. Hierdoor geniet je na een film of serie van je favoriete artiesten.