LG OLED55C24LA + Soundbar

EUR € 1439.0
Je haalt een complete bioscoopervaring in huis met deze bundel.Dankzij het OLED EVO scherm bekijk je beelden met een hoge helderheid, een krachtig contrast en diepe zwartwaarden.Door de slimme a9 Gen5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu.De soundbar heeft geen achterspeakers.
Reviewcijfer: 9.0 (263)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Je geniet van helder geluid en intense kleuren met de LG OLED55C24LA + Soundbar bundel. Omdat alle pixels van het OLED scherm los van elkaar oplichten of dimmen, sturen ze elk deel van het beeld nauwkeurig aan. Zo is een donkere schaduw echt diep zwart en een fel licht echt helder. Dankzij de OLED EVO techniek van LG is de piekhelderheid 20 procent hoger dan die van een gemiddelde OLED tv. Daardoor geniet je van heldere beelden en heb je minder last van reflecties op het scherm. De slimme a9 Gen5 processor zorgt ervoor dat de helderheid van het scherm automatisch aanpast aan het omgevingslicht, zodat het beeld altijd goed zichtbaar is. Daarnaast analyseert de processor razendsnel het beeld en verbetert daarna de kleurweergave, scherpte en bewegingen. Zo weet je zeker dat je de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt. In het WebOS menu vind je een groot aanbod aan streaming apps, zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. Je streamt daarmee in een handomdraai je favoriete film of serie.

Met de LG DS60Q komen je films en series tot leven. Bij deze soundbar wordt standaard een subwoofer meegeleverd die de laagste tonen weergeeft. Zo geniet je van een krachtige bas, naast het heldere geluid van de soundbar. TV Sound Mode Share gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv en past het geluid van de soundbar aan op wat je kijkt. Zo klinken gesprekken in films extra helder. Dankzij de ondersteuning van hi-res audio speel je muziekbestanden van hoge kwaliteit af op de soundbar. Hierdoor geniet je na een film of serie van je favoriete artiesten.