LG OLED77G1RLA

EUR € 2799.0
Deze slanke tv hangt met de meegeleverde muurbeugel strak en stijlvol tegen de muur.Dankzij het nieuwe OLED EVO scherm bekijk je beelden met diepe zwartwaarden, een krachtig contrast en een hoge helderheid.Door de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu.De tv wordt zonder voetjes geleverd.
Reviewcijfer: 10.0 (1)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

De LG OLED77G1RLA is een stijlvolle tv waarmee je geniet van heldere beelden met diepe zwartwaarden en een krachtig contrast. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hangt je tv als een schilderij strak tegen de muur. De pixels van het OLED scherm verlichten en dimmen individueel, waardoor zwarte delen van het beeld écht zwart zijn. Dankzij LG's nieuwe milieu- en oogvriendelijke OLED EVO scherm, zijn beelden helderder dan bij een normaal OLED scherm. Hierdoor is het verschil tussen donkere en lichte delen van het beeld erg groot. Zo bekijk je HDR beelden met een realistische kleurweergave en een levensecht contrast. Dankzij de Filmmaker Mode bekijk je beelden zoals de filmmaker het bedoeld heeft. De slimme a9 Gen4 processor is het brein van de televisie. Deze processor verbetert het kleurbereik, de bewegingsscherpte en de gedetailleerdheid van wat je kijkt.

De lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten maken deze OLED tv ook zeer geschikt voor gamers. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van vertraging tussen de knoppen die je indrukt op je controller en de actie op het scherm. De hdmi 2.1 ingangen ondersteunen 4K beelden met 100 hertz en verschillende technieken die handig zijn voor gamers. Zo zorgt de Variable Refresh Rate ondersteuning ervoor dat games extra vloeiend ogen en minder gevoelig zijn voor beeldfouten.

Let op: deze tv wordt zonder voetjes geleverd. Je kunt hem alleen met de meegeleverde beugel aan de muur hangen.