Panasonic TX-55JZW1004

EUR € 1699.0
Dankzij het OLED scherm heb je een beeld met een hoog contrast en natuurgetrouwe kleuren.Je bekijkt films en series van Netflix is de gekalibreerde modus, waarbij de tv beelden analyseert en de beste beeldinstellingen erbij zoekt en instelt.Door de Dolby Atmos functie in de speakers geniet je van een surround geluidseffect en luister je naar kamervullend geluid.Het Firefox smart platform ondersteunt niet de Disney+, Ziggo GO, Spotify en Fox Sports app.
Reviewcijfer: 9.6 (2)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Panasonic TX-55JZW1004 bekijk je films en series met een levensechte beeldweergave. Dankzij het 4K OLED scherm zie je een beeld met diepe zwartwaarden en een realistische kleurweergave. Dit komt doordat een OLED paneel uitgerust is met miljoenen pixels die individueel oplichten en dimmen. Ben je een echte Netflix-fan? De TX-55JZW1004 heeft een 'gekalibreerde Netflix modus', waardoor de tv beelden analyseert en de instellingen hier automatisch op aanpast. Zo geniet je van het beste beeld bij deze populaire film app.

De TX-55JZW1004 beschikt over speakers met Dolby Atmos ondersteuning. Deze boxen zijn omhoog gericht, waardoor het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie toekomt. Hierdoor ervaar je een ruimtelijk effect en lijkt het bijvoorbeeld alsof je tussen de voetballers staat bij een wedstrijd. "Hey Google, zet YouTube op", zeg je voortaan als je zin hebt in een vlog of filmpje. Dankzij de ingebouwde Google Assistant spreek je tegen je afstandsbediening uit wat je wilt.