Panasonic TX-65JXW944

EUR € 999.0
Dankzij de 100 hertz verversingssnelheid komen films, games en sport vloeiend in beeld.Met het My Home Screen smart menu heb je snel toegang tot apps als Netflix, Amazon Prime Video en YouTube.Tijdens het gamen minimaliseert de lage input lag vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.Omdat een subwoofer ontbreekt, luister je met deze tv niet naar een krachtig en vol geluid.Door edge lit local dimming hebben beelden niet altijd een krachtig contrast.
Reviewcijfer: 8.9 (14)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Panasonic TX-65JXW944 komt alles wat je kijkt gedetailleerd en vloeiend in beeld. Deze 4K televisie heeft een verversingssnelheid van 100 hertz. Dat betekent dat het beeld 100 keer per seconde ververst. Zo komen snelle bewegingen vloeiend in beeld. Tijdens een voetbalwedstrijd is de bal die over het veld vliegt geen witte waas, maar komt hij haarscherp in beeld. Je mist zo ook geen moment van een spannende achtervolging in een actiefilm. Je favoriete films en series stream je in een handomdraai via het My Home Screen smart menu. Hier vind je apps als Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. Dankzij de verstelbare pootjes heb je altijd ruimte onder je televisie voor een soundbar. Heb je een klein tv meubel? Dan zet je de pootjes gemakkelijk meer richting het midden van het scherm.

De hdmi 2.1 ingangen en de lage input lag maken deze tv geschikt voor gamers. Heb je een nieuwe spelcomputer? Dan geniet je van je games in 4K resolutie met een verversingssnelheid van 100 hertz. Zo komt de actie gedetailleerd en vloeiend in beeld. Dankzij de lage input lag heb je nauwelijks last van vertraging tussen je controller en de actie op het scherm wanneer je games speelt. Zo is je tegenstander je nooit een stap voor.