Panasonic TX-65LZW984 (2022)

EUR € 2449.0
Dankzij het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.Je luistert met deze tv niet naar diepe bas tijdens bijvoorbeeld actiegames omdat een subwoofer ontbreekt.
Reviewcijfer: 8.3 (13)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

Op de Panasonic TX-65LZW984 (2022) bekijk je beelden in hoge kwaliteit met heldere sprekende kleuren. Op het OLED bekijk je beelden met diepe zwartwaarden en een krachtig contrast. Elke pixel op het scherm wordt individueel aangestuurd, zodat elke pixel individueel aan en uit kan. Hierdoor zijn zwarte beelden écht diep zwart. Hierdoor toont de tv ook tijdens donkere scènes een mooi contrast. In combinatie met de 10 bit kleurdiepte levert deze tv een sprekende kleurweergave. Zo zie je tijdens een natuurdocumentaire verschillende tinten blauw in de oceaan. Door de hoge verversingssnelheid van 100 hertz toont de televisie altijd vloeiende beelden. Dit valt op tijdens het bekijken van sportwedstrijden zoals voetbal. De voetbal die over het veld vliegt is zo niet een witte waas, maar is op ieder moment haarscherp in beeld. Dankzij de HDR ondersteuning toont de tv detailrijke beelden in hoge kwaliteit. Op het smart platform bekijk je al je favoriete films en series op apps als YouTube en Netflix.

Dankzij de hdmi 2.1 ingangen en de lage input lag is deze televisie geschikt voor gamers. Je speelt je favoriete games in 4K resolutie met een verversingssnelheid van 100 hertz. Alle spannende momenten in je spel komen gedetailleerd en vloeiend in beeld. Dit merk je tijdens het spelen van snelel actiegames. De lage input lag zorgt ervoor dat de vertraging tussen je controller en de actie in beeld minimaal is. Zo is je tegenstander je nooit een stap voor en kom jij niet in de problemen.