Philips 50PUS7906 – Ambilight + Soundbar + Hdmi kabel

EUR € 694.99
Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en realistisch geluid.Via het Android smart platform heb je een uitgebreid overzicht aan populaire apps en kies je gemakkelijk jouw favoriete film of serie uit.Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld voor een sfeervolle kijkervaring.Deze tv heeft een 8 bit paneel, waardoor je minder kleurrijk beeld ziet dan bij een 10 bit paneel.De Ambilight van deze tv is 3-zijdig, waardoor de onderzijde van de tv geen licht geeft.
Reviewcijfer: 8.8 (287)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Philips 50PUS7906 - Ambilight en Philips TAB6305 soundbar geniet je van scherpe beelden en realistisch geluid. Details komen goed in beeld dankzij de 4K resolutie, waardoor je bijvoorbeeld minuscule plankton deeltjes door de oceaan ziet dwalen in een natuurfilm. Je selecteert gemakkelijk je favoriete content op het Android smart platform. Bingewatch met Netflix, zwijmel weg met Disney+ of zing mee met Spotify. Deze tv beschikt over Ambilight, waardoor kleine lampjes aan de achterzijde van de televisie de wand verlichten in de kleuren van het beeld. Deze bijzondere kijkervaring zorgt ervoor dat je je favoriete content nog intenser beleeft.

Dankzij de Philips TAB6305 soundbar geniet je van vol, realistisch geluid. Uit de soundbar klinken stemmen helder en de meegeleverde subwoofer zorgt voor de lage tonen. Zo ervaar je bijvoorbeeld een explosie in een spannende actiefilm nog intenser. Dankzij Philips tv Dolby Atmos bereikt het geluid van de soundbar via het plafond jouw kijkpositie, waardoor het een surround geluidseffect krijgt. Hierdoor klinkt filmmuziek levendiger en lijkt het net alsof je je midden in de actie bevindt. Je plaatst de soundbar gemakkelijk onder de televisie, want hij is slechts 35 millimeter hoog. Ook bevestig je hem eenvoudig aan de muur met de meegeleverde muurbevestiging. Wanneer je de soundbar via de meegeleverde hdmi kabel aansluit op de tv, bedien je de bar met de afstandsbediening van je tv.