Philips 50PUS8506 – Ambilight + Soundbar + Hdmi kabel

EUR € 784.99
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en een vol en krachtig geluid.Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld voor een sfeervolle kijkervaring.Door de 50 Hz beeldverversing worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.
Reviewcijfer: 8.8 (259)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Philips The One (50PUS8506) - Ambilight en de Philips TAB8505 soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterervaring. De Philips The One is een 4K tv waarmee je naar scherpe en natuurgetrouwe beelden kijkt. Dankzij de Ambilight techniek schijnt de tv licht in de kleur van het beeld op de muur achter het toestel. Dat zorgt voor rust aan je ogen en een grotere kijkbeleving. Dankzij het 10 bit paneel en HDR ondersteuning, waaronder HDR10 en Dolby Vision, heeft deze televisie sterke contrasten en een rijke kleurweergave. Zo zijn donkere scènes goed zichtbaar en zie je bijvoorbeeld subtiele tinten in een groen grasveld. De P5 processor verbetert het beeld van elke bron, zodat je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt. Via het Android smart platform heb je toegang tot een groot aanbod aan apps in een overzichtelijk menu. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series.

Met de Philips TAB8505 geniet je van diepe bassen bij je favoriete films en series. Deze soundbar en televisie zijn qua design een goede match. De meegeleverde draadloze subwoofer voorziet je favoriete muziek en films van diepe en rijke lage tonen. Een explosie in een film klinkt zo extra levendig. Wil je de soundbar bedienen met de afstandsbediening van je televisie? Sluit de bar dan aan via de hdmi arc poort met de meegeleverde BlueBuilt hdmi kabel. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd om de soundbar mee te bedienen.