Philips 55OLED936 – Ambilight

EUR € 1899.0
Met de ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar levert deze televisie een complete kijk- en luisterervaring.Dankzij het OLED scherm bekijk je realistische beelden met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren.De hdmi 2.1 poorten en de lage input lag maken deze tv geschikt voor de nieuwste spelcomputers.Bij de televisie wordt geen muurbeugel meegeleverd.
Reviewcijfer: 8.9 (17)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Philips 55OLED936 - Ambilight creëer je je eigen thuisbioscoop. Omdat deze televisie een Bowers & Wilkins soundbar heeft, geniet je van een complete kijk- en luisterervaring. Het OLED scherm heeft duizenden pixels die individueel dimmen en oplichten, zodat zwarte delen van het scherm écht zwart zijn. Dit zorgt voor een groot contrast en een preciezere kleurweergave. Daardoor komen je favoriete films en series levensecht in beeld. De soundbar onder het scherm is uitgerust met een subwoofer, waardoor je ook diepe bas duidelijk hoort. Zo klinkt bijvoorbeeld een explosie in een actiefilm erg vol en realistisch. De twee omhooggerichte speakers zorgen voor een ruimtelijke geluidsweergave. Het geluid weerkaatst via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat het lijkt alsof je midden in de actie zit.

Deze OLED tv biedt ook de nieuwste technieken voor gamers met een nieuwe spelcomputer. Je sluit een game console aan op de hdmi 2.1 poorten en geniet zo van je games met 4K beelden en een verversingssnelheid van 100 hertz. Variable Refresh Rate en AMD Freesync zorgen ervoor dat je nooit schokkerige beelden ziet tijdens het spel. Dankzij de lage input lag reageert het beeld razendsnel op de knoppen die je indrukt. Zo loop je nooit achter op de actie in je game.