Philips 65OLED706 – Ambilight + Soundbar + HDMI kabel

EUR € 2119.0
Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en realistisch geluid.Dankzij het OLED scherm geniet je van natuurgetrouwe kleuren en écht diep zwart.De P5 Gen5 beeldprocessor en 100 hertz beeldverversing zorgen voor vloeiende beelden.De Ambilight van deze tv is 3-zijdig, waardoor de onderzijde van de tv geen licht geeft.
Reviewcijfer: 9.0 (226)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Philips 65OLED706 - Ambilight en de Philips TAB8905 soundbar geniet je van levensechte beelden en een realistisch geluid. Deze tv is uitgerust met een 4K OLED scherm, waardoor miljoenen pixels individueel kleuren produceren, oplichten of zichzelf helemaal uitschakelen. Hierdoor bekijk je beelden met een krachtig contrast, zie je elk detail in schaduwen en zijn zwarte beelden écht zwart. Zo steekt bijvoorbeeld de maan helder af tegen een donkere sterrenhemel. De tv ondersteunt tegelijkertijd meer dan een miljard kleuren dankzij het 10 bit paneel. Hierdoor komen HDR beelden goed tot hun recht en zijn subtiele kleurverschillen duidelijk zichtbaar, zoals bijvoorbeeld alle tinten oranje in een zonsondergang. Dankzij de 100 hertz beeldverversing en slimme P5 Gen5 processor zijn snelle beelden ook extra vloeiend. Zo heb je nooit last van schokkerige beelden tijdens Formule 1 of een spannende actiefilm. Ook verbetert deze processor beelden van een lagere bron, bijvoorbeeld full hd content. Zoek je een televisie die verder gaat dan alleen beelden tonen? Kleine lampjes aan de achterzijde van de televisie verlichten de wand in de kleuren van het beeld. Deze bijzondere kijkervaring zorgt ervoor dat je je favoriete content nog intenser beleeft.

Dankzij de Philips TAB8905 soundbar geniet je van realistisch geluid bij het kijken van je favoriete films en series. De meegeleverde subwoofer zorgt tegelijkertijd voor de lage tonen, zoals bijvoorbeeld het geluid van een explosie in een spannende actiefilm. Dankzij Dolby Atmos technologie bereikt het geluid van de soundbar via het plafond jouw kijkpositie, waardoor het een surround geluidseffect krijgt. Zo lijkt het alsof een vliegtuig over je heen vliegt, wanneer je deze ziet op je televisie. Je bevestigt de soundbar eenvoudig aan de muur met de meegeleverde muurbevestiging. Sluit de soundbar aan op de tv met de bijgeleverde hdmi kabel. Hierna bedien je de soundbar met de afstandsbediening van de tv.