Philips 65PUS7556 + Soundbar + Hdmi kabel

EUR € 844.99
Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en realistisch geluid.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Via smart tv heb je toegang tot apps zoals Netflix en YouTube.Het basis smart platform biedt minder apps en instellingen dan uitgebreide platforms.
Reviewcijfer: 5.4 (2)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Philips 65PUS7556 en Philips TAB6405 soundbar geniet je van scherpe beelden en mooi geluid. Dankzij de 4K resolutie komen details goed in beeld, zoals de veren van een vogel of de zweetdruppels van je filmheld. Je verbindt de tv met het internet voor toegang tot het smart tv platform. Hier vind je apps zoals Netflix en YouTube en stream je direct je nieuwe lievelingsserie of grappige kattenfilmpjes. Geen zin om kabels te wisselen omdat je veel randapparatuur hebt? De tv heeft 3 hdmi ingangen, dus je sluit 3 apparaten tegelijk aan.

Dankzij de Philips TAB6405 soundbar geniet je van realistisch geluid bij je favoriete content. De soundbar geeft stemmen helder weer. De meegeleverde subwoofer zorgt tegelijkertijd voor de lage tonen, zoals bijvoorbeeld het geluid van een explosie in een spannende actiefilm. Dankzij Dolby Atmos technologie bereikt het geluid van de soundbar via het plafond jouw kijkpositie, waardoor het een surround geluidseffect krijgt. De soundbar is slechts 35 millimeter hoog. Ook bevestig je hem eenvoudig aan de muur met de meegeleverde muurbevestiging. Wanneer je de soundbar via de meegeleverde hdmi kabel aansluit op de tv, bedien je de bar met de afstandsbediening van je tv.