Philips 75PUS7906 – Ambilight

EUR € 983.0
De 4K resolutie zorgt voor scherpe beelden met veel details.Via het Android smart platform heb je een uitgebreid overzicht aan populaire apps en kies je gemakkelijk jouw favoriete film of serie uit.De 3-zijdige Ambilight zorgt voor extra sfeerverlichting op de muur achter je tv en bedien je gemakkelijk met de Philips Hue app op je smartphone.Door de 50 hertz verversingssnelheid zien beelden er niet altijd vloeiend uit.Deze tv heeft een 8 bit paneel, waardoor je minder kleurrijk beeld ziet dan bij een 10 bit paneel.
Reviewcijfer: 8.8 (243)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Philips 75PUS7906 - Ambilight geniet je van filmmarathons met scherpe beeldkwaliteit. De HDR ondersteuning zorgt voor contrast- en kleurrijke beelden. Zo zie je bijvoorbeeld alle felle én subtiele blauwtinten bij een documentaire over de oceaan. Daarnaast komen details goed in beeld door de 4K resolutie, waardoor je tijdens diezelfde natuurfilm minuscule plankton deeltjes door de oceaan ziet dwalen. Een film, video of documentaire zet je gemakkelijk op via het Android smart platform. Met de afstandsbediening navigeer je naar smart tv, waarna je jouw favoriete app kiest uit een uitgebreid overzicht. Bovendien ondersteunt de 75PUS7906 Dolby Atmos, wat van pas komt als je een soundbar hebt. Zo zorgt de Dolby Atmos ervoor dat het geluid van de soundbar via het plafond jouw kijkpositie bereikt, waardoor het een surround geluidseffect krijgt. Hierdoor klinkt filmmuziek levendiger en lijkt het of je tussen twee discussiërende acteurs staat.

Deze tv beschikt over 3-zijdige Ambilight, wat betekent dat de tv op de zijkanten en bovenkant ingebouwde lichtjes heeft. Deze lichten op en kleuren mee met het beeld als de tv aanstaat, wat extra sfeer geeft tijdens een film of serie. Daarnaast bedien je het licht van de tv via de Philips Hue app. Met deze app zet je alle lichten in de woonkamer met één druk op de knop aan of uit. Hierdoor loop je 's avonds letterlijk niet meer tegen de lamp als je door je donkere woonkamer loopt.