Samsung Crystal UHD 65AU7040 + Soundbar

EUR € 898.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.De Crystal 4K beeldprocessor zorgt voor heldere, kleurrijke 4K beelden.Het Tizen smart platform biedt een handig overzicht in je apps, live televisie en internet.Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung Crystal UHD 65AU7040 en de Samsung HW-B430/XN soundbar en subwoofer, creëer je een meeslepende kijk- en luisterervaring. Zo geniet je tijdens een natuurdocumentaire van een groot kleurenpalet met heldere, felle kleuren. Door de Crystal Processor 4K zie je alle kleine details op het beeldscherm, zoals rondvliegende kiezelsteentjes tijdens een explosie. De processor maakt je tv ook sneller, zodat je snel schakelt tussen apps, het internet en live televisie. Q-Symphony combineert het geluid van je televisie met het geluid van je Samsung soundbar. Hierdoor worden beide geluidskanalen gebruikt voor een completere luisterervaring. Let op: hiervoor schaf je een Samsung soundbar aan. In het Tizen smart hub bekijk je series, films en luister je muziek op je al je favoriete apps als Netflix, Spotify en Amazon Prime.

De Samsung HW-B430/XN is een 2.1 kanaals soundbar die je draadloos aan je televisie verbindt. De soundbar maakt gebruik van bluetooth, waardoor je geen last hebt van losliggende kabels door je woonkamer. De meegeleverde subwoofer versterkt de diepste tonen van de soundbar. Zo hoor je de bas niet alleen, maar voel je hem ook. Een subwoofer zorgt er ook voor dat de soundbar zelf helderder geluid produceert. Schakel de Voice Enhance Mode in en optimaliseer het geluid. Zo hoor je dialogen luid en duidelijk.