Samsung Crystal UHD 65TU7020 (2020) + Soundbar

EUR € 933.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Kleine details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.De Samsung Smart Hub brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden minder vloeiend weergegeven.
Reviewcijfer: 9.0 (1009)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung 65TU7020 en de Samsung HW-Q600A/XN creëer je je eigen thuisbioscoop. Op de tv bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. De Crystal Processor 4K van Samsung verbetert minder sterke beeldbronnen, waardoor je altijd van kleurrijke en heldere beelden geniet. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Met de Samsung HW-Q600A/XN soundbar komt de geluidservaring tot leven. De soundbar beschikt over virtuele Dolby Atmos. Deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Door de Q-Symphony techniek werken de speakers van je soundbar en de televisie naadloos samen. Hierdoor geniet je van een vollere geluidsweergave. De subwoofer weergeeft de diepste tonen, waardoor het geluid extra krachtig klinkt. Je koppelt de soundbar bedraad aan je tv via de hdmi aansluiting of draadloos via bluetooth.