Samsung Crystal UHD 75AU7100 + Soundbar

EUR € 1568.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.De Crystal 4K beeldprocessor zorgt voor heldere, kleurrijke 4K beelden.Dankzij Q-Symphony werken je televisie en soundbar naadloos samen.Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden minder vloeiend weergegeven.
Reviewcijfer: 8.6 (2)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung Crystal UHD 75AU7100 en de Samsung HW-Q600A/XN soundbar geniet je van je eigen thuisbioscoop met kleurrijke 4K beelden en krachtig, helder geluid. De Crystal Processor 4K van de tv zorgt ervoor dat je alle kleine details ziet, zoals bijvoorbeeld de wimpers van je favoriete acteur of opspattende regendruppels op een wegdek. Ook maakt deze processor je tv sneller, waardoor je vlot schakelt tussen live televisie, apps, en het internet in de Tizen smarthub. Dit smart platform biedt een breed aanbod aan apps, zoals YouTube, Netflix en Spotify. Je deelt gemakkelijk content van je telefoon of pc via de wifi. Film gekozen? Ervaar zelfs de kleinste geluiden door het Adaptive Sound systeem van de televisie. Hij herkent namelijk direct de content en past de geluidsinstellingen daar automatisch op aan. Zo geniet je van zowel piepende autobanden als van een romantische serenade zonder daarvoor het volume aan te passen.

In combinatie met de Samsung HW-Q600A/XN soundbar komt deze geluidservaring nog meer tot leven. De soundbar beschikt over virtuele Dolby Atmos. Deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Door de Q-Symphony techniek werken de speakers van je soundbar en de televisie naadloos samen. Hierdoor geniet je van een vollere geluidsweergave. De subwoofer weergeeft de diepste tonen, waardoor het geluid extra krachtig klinkt. Je koppelt de soundbar bedraad aan je tv via de hdmi aansluiting of draadloos via bluetooth.