Samsung Crystal UHD 75CU7100 (2023) + soundbar

EUR € 989.0
Met deze bundel van tv en soundbar ervaar je films en series alsof je in de bioscoop zit.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Het Tizen besturingssysteem biedt een groot assortiment aan streaming apps in een overzichtelijk menu.Deze tv heeft geen Ambient Mode, waardoor je geen kunst of foto's toont wanneer je geen tv kijkt.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung Crystal UHD 75CU7100 (2023) + soundbar haal je een levendige kijk- en luisterervaring in huis. Dankzij de Crystal Color techniek van de tv bekijk je beelden met meer felle kleuren. Zo spatten kleurrijke beelden echt van je scherm af. Door de 4K resolutie komt alles wat je kijkt haarscherp in beeld. Beelden zijn 4 keer scherper dan bij een full HD televisie. Zo zie je duidelijk het gezicht van de presentator bij een talkshow of zie je alle individuele bladeren aan een boom bij een natuurdocumentaire. Ben je op zoek naar een spannende film of serie? Deze vind je in een handomdraai via het Tizen smart platform. In dit menu stream je content van apps als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Zo kijk je altijd waar je zin in hebt. De meegeleverde soundbar heeft de Q-Symphony techniek. Deze techniek combineert het geluid van je soundbar met die van de tv. Dit zorgt voor een ruimtelijke geluidservaring.

De Samsung HW-Q600C (2023) neemt je mee in je favoriete games en films. Dankzij Dolby Atmos kaatst het geluid via het plafond terug naar jouw zitplek. De kogels lijken daarom wel om je oren te vliegen tijdens een game avond. Door de meegeleverde draadloze subwoofer hoor je bastonen diep, waardoor je intens geniet van films en games. Tijdens een film versta je stemmen luid en duidelijk dankzij de Voice Enhancement Mode. Zo spoel je nooit meer terug omdat je niet verstond wat er gezegd werd. Ervaar een voller geluid met de Q-Symphony techniek. Het geluid van je televisie werkt namelijk samen met het geluid van je soundbar. Samen vormt dat één krachtig geluid.