Samsung Neo QLED 55QN85A + Soundbar

EUR € 1018.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Dankzij het Neo QLED scherm hebben beelden een krachtig contrast en diepe zwartwaarden.Door het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning bekijk je beelden met een breed kleurbereik en duidelijke kleurdetails.Bij deze tv krijg je geen Slim One Connect Box, waarmee je al je kabels op één apparaat aansluit.
Reviewcijfer: 8.8 (138)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung Neo QLED 55QN85A televisie en de Samsung HW-Q600A soundbar haal je een echte thuisbioscoop in huis. Dankzij de Neo QLED techniek heeft de tv veel meer oplichtende en dimmende lampjes achter het scherm. Hierdoor geeft hij donkere en lichte delen op het scherm nauwkeurig weer. Daarnaast zie je door het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning beelden met een hoog contrast en veel verschillende kleurtinten. Hierdoor zie je niet zeven kleuren in de regenboog, maar tientallen tinten. De Neo Al Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat de tv beeldbronnen van een mindere kwaliteit verbetert naar 4K resolutie. Zo geniet je altijd van haarscherp beeld. De anti-reflectielaag en de brede kijkhoek zorgen ervoor dat je altijd beelden met de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt.

Met de Samsung HW-Q600A maak je je kijkervaring compleet. De soundbar beschikt over virtuele Dolby Atmos. Deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Zo lijkt het alsof je middenin de actie van je favoriete films en series zit. De subwoofer zorgt voor de diepste tonen, waardoor het geluid extra krachtig klinkt. Je koppelt de soundbar bedraad aan je tv via de hdmi aansluiting of draadloos via bluetooth. Sluit de soundbar aan op een Samsung QLED tv met Q-Symphony om alles uit de soundbar te halen. De Q-Symphony technologie zorgt ervoor dat het geluid van de soundbar en de tv tegelijkertijd afspelen. Hierdoor geniet je van een vollere geluidsweergave.