Samsung Neo QLED 65QN92A

EUR € 1199.0
De Neo QLED beeldtechniek zorgt voor meerdere kleine dimming lampjes, die de zwartwaarden en het contrast verbeteren.De Solarcell One Remote is een afstandsbediening die oplaadt door middel van zon- of kunstlicht, waardoor je geen nieuwe batterijen meer koopt.De Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid van meerdere kanten van de televisie komt, waardoor filmmuziek en gesprekken tussen acteurs dynamischer klinken.Bij deze tv wordt geen Slim One Connect Box meegeleverd, waardoor je niet al je kabels op één apparaat aansluit.
Reviewcijfer: 9.1 (123)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Samsung Neo QLED 65QN92A geniet je tijdens de film van scherp beeld en dynamisch geluid. Neo QLED is een techniek die gericht is op de achtergrondverlichting van een tv. Het aantal lampjes achter de pixels die oplichten en dimmen is bij Neo QLED groter dan bij QLED, waardoor het contrast en de zwartwaarden beter zijn. Deze smart tv beschikt over het Tizen besturingssysteem, waardoor je een uitgebreid overzicht van populaire apps hebt. Hier navigeer je doorheen met de Solarcell One Remote, een afstandsbediening die je met licht oplaadt. Je legt hem in het zon- of kunstlicht en hij laadt vanzelf op. De Neo QLED 65QN92A heeft een Ultra Viewing Angle, wat betekent dat je ook goed beeld ziet als je schuin voor de televisie zit. Dit komt doordat de pixels in het paneel het licht beter verspreiden. Daarnaast beschikt de tv over een anti-reflectie filter waardoor je geen last hebt van vervelende schitteringen. Zo moppert je huisgenoot niet meer als er recht voor de tv geen plek meer is.

Muziek en dialogen in filmscènes klinken extra levendig door de Object Tracking Sound+ en Q-Symphony. De tv speakers van de tv zitten door de Object Tracking Sound niet op één plek, maar op meerdere plaatsen gevestigd. Zo vind je de speakers aan de boven- en onderkant van het scherm, maar ook aan de zijkanten. Heb je een soundbar? Dan komt de Q-Symphony van pas. Met deze functie neemt de soundbar namelijk niet het geluid van de tv over, maar vult hij het aan. Hierdoor geniet je van een voller en completer geluid.