Samsung Neo QLED 8K 75QN800C (2023) + Soundbar

EUR € 4299.0
Met deze combinatie van tv, soundbar en achterspeakers wordt jouw woonkamer een echte thuisbioscoop.De kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar dankzij de 8K UHD resolutie.Dankzij het heldere beeld en de Neo QLED techniek bekijk je contrastrijk, kleurrijk en realistisch beeld.Deze tv heeft een minder hoge helderheid dan de Samsung 75QN900C.Er is nog maar weinig écht 8K beeldmateriaal beschikbaar.
Reviewcijfer: 10.0 (2)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

De Samsung Neo QLED 8K 75QN800C (2023) is een krachtige 8K televisie die zorgt voor levensechte, haarscherpe beelden. De 8K resolutie zorgt ervoor dat je elk detail duidelijk zichtbaar in beeld ziet, zoals individuele bomen in een landschap. Er is nog weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar, maar de slimme processor zet ook 4K beelden om in 8K beelden. Zo geniet je altijd van extra scherp beeld. Dankzij de Neo QLED techniek bekijk je contrastrijke, kleurrijke beelden. Duizenden led lampjes dimmen of verlichten individueel, waardoor het scherm heel precies licht aanstuurt. Zo ziet alles wat je kijkt er levensecht uit en zie je alle kleurdetails, ook in donkere scènes bij een spannende film. Door het Infinity One Design zit er nauwelijks een rand om het scherm heen. De anti-reflectielaag voorkomt vervelende reflecties op het scherm door dag- of kunstlicht. Op de One Connect Box sluit je al je randapparatuur aan, zoals je game console en soundbar. Dit kastje verbind je vervolgens met de tv, zodat er maar één kabel naar de televisie loopt. Zo heb je een nette opstelling in je woonkamer. Let op: Een Samsung account is vereist voor het gebruikmaken van apps.


Met de Samsung HW-Q990C (2023) zit jij midden in je favoriete film. De soundbar heeft 11 speakers die naar voren, buiten en boven gericht staan. Maak een surround sound opstelling met de achterspeakers zodat je geluid uit alle hoeken hoort. De subwoofer voegt diepe bastonen toe, zodat je bijna wil bukken voor de helikopter die over lijkt te vliegen. Dankzij Dolby Atmos krijg je het geluid via het plafond teruggekaatst naar jouw luisterpositie. Zo dompel jij je helemaal onder in de film. De Active Voice Amplifier dempt omgevingsgeluiden zodat jij stemmen helder verstaat. Gebruik de Voice Assistant om makkelijk de soundbar te bedienen.