Samsung Neo QLED 8K 75QN900C

EUR € 5639.0
De kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar dankzij de 8K UHD resolutie.Dankzij het heldere beeld en de Neo QLED techniek bekijk je contrastrijk, kleurrijk en realistisch beeld.Je sluit al je randapparatuur met 1 kabel op de tv aan via de One Connect Box.Er is nog maar weinig écht 8K beeldmateriaal beschikbaar.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung Neo QLED 8K 75QN900C (2023) haal jij een krachtige, heldere 8K televisie in huis. Dankzij de 8K resolutie zie je elk klein detail duidelijk in beeld, zoals de rugnummers van voetballers tijdens een voetbalwedstrijd. Hoewel er nog weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar is, zorgt de slimme processor ervoor dat alle beelden die je kijkt zo scherp mogelijk zijn. De Neo QLED techniek zorgt voor heldere, contrastrijke beelden. Duizenden kleine led lampjes worden individueel aangestuurd. In combinatie met de hoge piekhelderheid van wel 4.000 nits geniet je hierdoor van de meest kleurrijke, heldere beelden. Zo weet je zeker dat jouw favoriete games, films en series haarscherp en levensecht in beeld komen. Het oog wil ook wat, dus met het strakke Infinity Screen zie je nauwelijks een rand om het scherm. Op de One Connect Box sluit je al je apparaten aan, zodat er geen wirwar van kabels in je tv hoeft. Hierdoor hang je de tv ook strak tegen de muur. Let op: Een Samsung account is vereist voor het gebruikmaken van apps.


Bij realistisch beeld hoort ook goed geluid. Deze 8K televisie heeft in totaal 12 speakers, waaronder 2 subwoofers. Deze speakers zijn verdeeld over de achterkant van de tv. Dankzij Object Tracking Sound Pro volgt het geluid de actie op het scherm. Zo hoor je een auto die in beeld langsrijdt ook van links naar rechts. Wanneer je deze tv aansluit op een Samsung soundbar maak je gebruik van Q-Symphony. Hiermee werken de speakers van de tv samen met die van de soundbar. Zo geniet je van een nog ruimtelijker en krachtiger geluid bij alles wat je kijkt.