Samsung Neo QLED 8K 85QN800B (2022) + Soundbar

EUR € 6179.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterervaring.Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast.De kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar dankzij de 8K UHD resolutie.Full hd of 4K content komt niet zo scherp in beeld als 8K content, maar er is nog weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar.
Reviewcijfer: 9.5 (5)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

De Samsung Neo QLED 8K 85QN800B (2022) en de Samsung HW-Q990B soundbar zorgen voor een echte bioscoopbeleving met haarscherpe beelden en krachtig, ruimtelijk geluid. Door de 8K resolutie zie je ook kleine details duidelijk in beeld, zoals individuele bladeren aan een boom of mensen in een publiek tijdens een voetbalwedstrijd. De slimme Neo AI Quantum Processor 8K verbetert het beeld naar de 8K resolutie wanneer je beelden in 4K kijkt. Dankzij het Neo QLED scherm hebben beelden een krachtig contrast en levendige kleuren. Deze techniek combineert mini-led met quantum dots. Duizenden kleine led lampjes worden individueel aangestuurd, waardoor donkere delen van het beeld erg donker zijn en lichte delen van het scherm juist erg helder. Dankzij de Slim One Connect Box heeft je tv een minimalistisch en strak uiterlijk. Je sluit al je randapparatuur aan op dit kastje en verbindt hem met één transparante kabel met de tv. Zo lopen er niet allerlei kabels uit je tv en ziet het er opgeruimd uit.

Met de Samsung HW-Q990B beleef je die bioscoop gewoon in je eigen huiskamer. In de soundbar zitten 11 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers. De Dolby Atmos technologie zorgt er vervolgens voor dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Samen met de meegeleverde achterspeakers zorgt dit voor een intense surround beleving, net als in de bioscoop. Omdat de soundbar én de tv Q-Symphony ondersteunen, wordt het geluid van de bar gecombineerd met de tv speakers. Zo luister je naar een volle geluidsweergave.