Samsung QD OLED 55S95B (2022) + Soundbar

EUR € 2389.0
Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je je eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en krachtig geluid.Het OLED scherm zorgt voor een krachtig contrast, diepe zwartwaarden en een realistische kleurweergave.Door de quantum dot techniek bekijk je beelden met een hoge helderheid en levendige kleuren.Deze tv beschikt niet over een One Connect Box, waarmee je randapparatuur aansluit via één kastje.
Reviewcijfer: 8.0 (1)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung QD OLED 55S95B (2022) en HW-S800B soundbar creëer je thuis je eigen bioscoop. Het OLED scherm van de tv bestaat uit miljoenen pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn lichte delen van het beeld erg helder en zwarte delen juist erg donker. Dit grote contrast zorgt voor levensechte beelden. De quantum dots op het scherm zorgen voor een hoge helderheid en levendige, felle kleuren. Dankzij het 10 bit scherm zie je ook elk kleurdetail duidelijk in beeld. Zo zie je in een blauwe lucht bijvoorbeeld niet één kleur blauw, maar allerlei verschillende tinten. Ben je een fanatieke gamer? Sluit je console aan op de HDMI 2.1 poort (met de juiste 2.1 kabel) en je haalt het beste uit je Playstation 5 of Xbox Series X. Hierdoor geniet je van je games in 4K resolutie met een verversingssnelheid van 100 hertz. Dat betekent vloeiende bewegende beelden, die dankzij FreeSync en de Variable Refresh Rate ook nog eens vrij zijn van schokken en haperingen.

Deze tv werkt naadloos samen met de HW-S800B soundbar dankzij Q-Symphony. Deze techniek zorgt ervoor dat de soundbar het geluid van je tv niet overneemt, maar het aanvult. Hierdoor geniet je van realistisch, vol geluid. Door Dolby Atmos lijkt het net alsof je echt in de bioscoop zit. Deze technologie stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid van alle kanten komt. Zo geniet je van surround sound, zonder achterspeakers. Via SpaceFit Sound stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer. Hierdoor klinkt het geluid waar je ook zit goed. De soundbar is slecht 3,8 centimeter hoog en 3,9 centimeter diep, waardoor hij naadloos in je interieur opgaat.