Samsung QD OLED 65S95B (2022) + Soundbar

EUR € 2589.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Het OLED scherm zorgt voor een krachtig contrast, diepe zwartwaarden en een realistische kleurweergave.Door de quantum dot techniek bekijk je beelden met een hoge helderheid en levendige kleuren.Deze tv beschikt niet over een One Connect Box, waarmee je randapparatuur aansluit via één kastje.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung QD OLED 65S95B (2022) en de Samsung HW-Q930B soundbar, subwoofer en speakerset, creëer je een meeslepende kijk- en luisterervaring. Het slanke OLED scherm bestaat uit miljoenen pixels die individueel oplichten of dimmen. Hierdoor zijn lichte delen van het beeld erg helder en zwarte delen juist erg donker. Dit grote contrast zorgt voor levensechte beelden. De quantum dots op het scherm zorgen voor een hoge helderheid en levendige, felle kleuren. Dankzij het 10 bit scherm zie je ook elk kleurdetail duidelijk in beeld. Zo zie je in een blauwe lucht bijvoorbeeld niet één kleur blauw, maar allerlei verschillende tinten. Daarnaast heeft het OLED scherm een erg brede kijkhoek, zodat je vanuit iedere hoek hetzelfde beeld ziet. Object Tracking Sound Pro zorgt ervoor dat alles wat je kijkt ook realistisch klinkt. Dankzij speakers aan de zijkant en bovenkant van de tv, volgt het geluid de actie op het scherm. Als er bijvoorbeeld een helikopter van links in het beeld naar rechts vliegt, maakt het geluid dezelfde beweging. Zo klinkt het geluid ruimtelijker en meeslepender.

Ben je een fanatieke gamer? Sluit je console aan op de HDMI 2.1 poort (met de juiste 2.1 kabel) en je haalt het beste uit je Playstation 5 of Xbox Series X. Hierdoor geniet je van je games in 4K resolutie met een verversingssnelheid van 100 hertz. Dat betekent vloeiende bewegende beelden, die dankzij FreeSync en de Variable Refresh Rate ook nog eens vrij zijn van schokken en haperingen.

De Samsung HW-Q930B is een 2.1 kanaals soundbar die je draadloos aan je televisie verbindt. De soundbar maakt gebruik van bluetooth, waardoor je geen last hebt van losliggende kabels door je woonkamer. De meegeleverde subwoofer versterkt de diepste tonen van de soundbar. Zo hoor je de bas niet alleen, maar voel je hem ook. Een subwoofer zorgt er ook voor dat de soundbar zelf helderder geluid produceert. Schakel de Voice Enhance Mode in en optimaliseer het geluid. Zo hoor je dialogen luid en duidelijk.