Samsung QD OLED 77S90C (2023)

EUR € 2899.0
Dankzij de QD OLED techniek geniet je van heldere, contrastrijke en kleurrijke beelden.Je ziet alle kleurdetails duidelijk in beeld dankzij het brede kleurbereik van het 10 bit HDR scherm.Vanuit elke hoek zie je goed beeld dankzij de uitstekende kijkhoek.Deze tv beschikt niet over een One Connect Box, waarmee je randapparatuur aansluit via één kastje.
Reviewcijfer: 9.0 (13)
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Bekijk bij Coolblue

De Samsung QD OLED 77S90C (2023) zorgt ervoor dat al jouw favoriete films, series en games levensecht in beeld komen. Deze QD OLED tv heeft miljoenen pixels die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor stuurt het scherm heel precies lichte en donkere delen van het beeld aan. Zo bekijk je niet alleen beelden met een sterk contrast, maar is er tussen licht en donker ook meer ruimte voor kleurdetails. Zo zie je alle subtiele kleurtinten in een landschap bij een natuurdocumentaire of in schaduwen tijdens een spannende film. Kijk je die spannende film met al je vrienden? Iedereen ziet alles in dezelfde beeldkwaliteit dankzij de brede kijkhoek van deze tv. Zelfs degene op de hoek van de bank geniet van contrastrijk en kleurrijk beeld.

Game je graag? Deze tv biedt behalve realistische beelden ook een vloeiende game ervaring. Dankzij de 4 hdmi 2.1 ingangen game je met een nieuwe console in 4K resolutie en met 120 hertz verversingssnelheid. Zo komt je game haarscherp en vloeiend in beeld. De lage input lag van 5,8 milliseconden zorgt ervoor dat je nauwelijks last hebt van vertraging. Je bent daardoor razendsnel en zo speel je eerlijk tegen je tegenstander. Game je met een gaming pc? Dan bereikt deze tv zelfs een verversingssnelheid van 144 hertz, zodat je game er nooit schokkerig uitziet.