Samsung QLED 65Q95TD + Soundbar

EUR € 1257.0
Met deze tv en soundbar creëer je een echte thuisbioscoop met levensechte beelden en een vol geluid.Het QLED scherm en de full array local dimming zorgen voor rijke, pure kleuren en krachtig contrast.Je sluit al je randapparatuur met één kabel op de tv aan via de One Connect Box.De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem naar je kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 9.0 (69)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung QLED 65Q95TD en HW-Q600A soundbar geniet je van indrukwekkende beelden en een krachtig geluid. Deze QLED tv zet licht om naar pure kleuren, waardoor subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn. De full array achtergrondverlichting dimt de donkere delen van het scherm en licht de heldere delen fel op. Dit zorgt in combinatie met de piekhelderheid van 2.000 nits voor een krachtig contrast. Tijdens een scène in de ruimte schijnen de sterren fel in de diepzwarte hemel. Kijk gerust met een grote groep vrienden naar de tv. Een speciaal schermfilter vergroot de kijkhoek, zodat het beeld ook vanaf de zijkant duidelijk is. Op de One Connect Box sluit je alle apparaten en de stroomkabel aan. Zo verbind je slechts 1 kabel met de tv en plaats je de apparatuur netjes uit het zicht.

Met de Samsung HW-Q600A maak je je kijkervaring compleet. De soundbar beschikt over virtuele Dolby Atmos. Deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Zo lijkt het alsof je middenin de actie van je favoriete films en series zit. De subwoofer zorgt voor de diepste tonen, waardoor het geluid extra krachtig klinkt. Je koppelt de soundbar bedraad aan je tv via de hdmi aansluiting of draadloos via bluetooth.