Samsung QLED 65Q95TD + Soundbar

EUR € 1749.0
Met deze tv en soundbar creëer je een echte thuisbioscoop met levensechte beelden en een vol geluid.Het QLED scherm en de full array local dimming zorgen voor rijke, pure kleuren en krachtig contrast.Je sluit al je randapparatuur met één kabel op de tv aan via de One Connect Box.De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem naar je kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 8.9 (74)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Samsung QLED 65Q95TD en HW-B550 soundbar geniet je van indrukwekkende beelden en een krachtig geluid. Deze QLED tv zet licht om naar pure kleuren, waardoor subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn. De full array achtergrondverlichting dimt de donkere delen van het scherm en licht de heldere delen fel op. Dit zorgt in combinatie met de piekhelderheid van 2.000 nits voor een krachtig contrast. Tijdens een scène in de ruimte schijnen de sterren fel in de diepzwarte hemel. Kijk gerust met een grote groep vrienden naar de tv. Een speciaal schermfilter vergroot de kijkhoek, zodat het beeld ook vanaf de zijkant duidelijk is. Op de One Connect Box sluit je alle apparaten en de stroomkabel aan. Zo verbind je slechts 1 kabel met de tv en plaats je de apparatuur netjes uit het zicht.

De Samsung HW-B550 koppel je op verschillende manieren aan je televisie. Deze soundbar beschikt over een hdmi aansluiting, optische aansluiting en verbindt via bluetooth draadloos met je televisie. Zo bepaal je zelf of je de soundbar bedraad of draadloos aansluit. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Je schakelt Bass Boost in om de lage tonen te accentueren. Wanneer je dit doet, klinkt een explosie extra krachtig in je film.