Samsung The Terrace 55LST7B

EUR € 3639.0
Deze televisie is weer- en stofbestendig, waardoor je hem gerust het hele jaar door in je tuin of op je terras gebruikt.Dankzij de hoge helderheid en het QLED scherm kijk je in elke weersomstandigheid naar heldere beelden.Door full array local dimming bekijk je beelden met een krachtig contrast.Deze televisie wordt geleverd zonder voetjes en zonder muurbeugel.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij bol.comCoolblue

Met de Samsung The Terrace 55LST7B (2023) geniet je in de tuin, op je terras of op de veranda van je favoriete films, series of een spannende voetbalwedstrijd. Deze 4K televisie heeft een IP-55 certificering. Dat betekent dat de tv beschermd is tegen spatwater en stof en je hem dus gerust in ieder seizoen buiten gebruikt. Dankzij de hoge helderheid en het QLED scherm is alles wat je kijkt duidelijk zichtbaar en kleurrijk, ook wanneer het zonnig is. De full array local dimming schakelt voor donkere delen van het scherm de achtergrondverlichting uit. Zo hebben beelden een krachtig contrast en zijn bijvoorbeeld schaduwen in een film écht donker.

Het Samsung Tizen smart platform biedt een groot assortiment aan apps. Zo kijk je op een mooie zomeravond gemakkelijk een goede film of die spannende serie. Let op: Een Samsung account is vereist voor het gebruikmaken van apps. Met Samsung TV Plus heb je gratis toegang tot allerlei zenders met films, series, sport, nieuws of talkshows. De afstandsbediening is spatwater- en stofdicht, dus die laat je gerust buiten liggen na een avondje in de tuin Netflixen.