Sony Bravia KD-65X85L (2023) + PlayStation 5

EUR € 1579.0
Met deze bundel haal je een televisie met haarscherp beeld en de nieuwste PlayStation in huis.Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.Snelle bewegingen komen vloeiend in beeld dankzij de 100 hertz verversingssnelheid.Deze tv heeft geen subwoofer, waardoor je lage bastonen tijdens bijvoorbeeld een actiefilm minder goed hoort.
Reviewcijfer: 9.4 (5)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Haal een volledige gamebundel in huis met de Sony Bravia KD-55X85L (2023) + PlayStation 5. Dankzij de HDR ondersteuning en het 10 bit scherm zie je alle kleurdetails duidelijk in beeld. Zo zie je bijvoorbeeld alle subtiele tinten roze, oranje en blauw bij een zonsondergang. Hierdoor zien beelden er realistisch uit en komen films en series levensecht in beeld. Kijk je graag sportwedstrijden of ben je een gamer? Dankzij de 100 hertz verversingssnelheid komen snelle bewegingen vloeiend in beeld. Zo is de bal tijdens een voetbalwedstrijd niet onscherp, maar zie je hem duidelijk wanneer je favoriete speler een doelpunt maakt. Via het Google TV smart platform stream je in een handomdraai je favoriete films, series en video's via apps als Netflix, YouTube en Disney+.


Met de PS5 ervaar je console gamen realistischer. Hij is voorzien van een CD lade, waardooe je gebruikt maakt van fysieke games en Blu-ray films. Door de krachtige grafische processor in deze console speel je in 4K resolutie met een maximale verversingssnelheid van 120 hertz. Zo reageert de PlayStation snel op jouw bewegingen. Je games laden sneller dan vorige generaties PlayStation. Dit komt door de SSD schijf in de PlayStation. Ook is het geluid er door de 3D audio ondersteuning op vooruitgegaan. In de games bestuur jij jouw personage met de meegeleverde DualSense controller. Deze is door Sony voorzien van voelbare feedback en trigger effecten, waardoor je niet alleen ziet en hoort, maar ook voelt wat er in je game gebeurt.