Sony Bravia OLED XR-55A90J + Soundbar

EUR € 1749.0
Met deze televisie en soundbar haal je een combinatie van bioscoopwaardige beelden vol krachtig geluid in huis.Dankzij het OLED scherm en de hoge helderheid heb je een beeld met een krachtig contrast.De slimme Cognitive Processor XR analyseert razendsnel wat je kijkt en verbetert zo de beeldweergave.De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 9.6 (20)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Sony Bravia OLED XR-55A90J en de Sony HT-G700 soundbar geniet je van levensechte heldere beelden en een vol, krachtig geluid. Het OLED scherm van de tv bestaat uit miljoenen pixels die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor zijn zwarte delen van het beeld écht zwart. Deze tv heeft een hogere helderheid dan de meeste OLED televisies. Hierdoor heb je minder last van storende reflecties in een lichte ruimte. Daarnaast zorgt de hoge helderheid voor een krachtig contrast en voor duidelijke subtiele kleurtinten in lichte beelden, zoals in heldere witte wolken. De nieuwe slimme Cognitive Processor XR analyseert de beelden die je kijkt en verbetert de beeldweergave op basis van een database van beeldmateriaal. Zo zorgt deze processor voor een indrukwekkende kleurweergave, scherpe beelden en vloeiende snelle bewegingen. Of je nou een spannende serie via Netflix, video's op YouTube of een voetbalwedstrijd kijkt, je bent verzekerd van een realistische en gedetailleerde beeldweergave.

Met de Sony HT-G700 verbeter je het geluid van jouw televisie. De soundbar sluit je met een hdmi kabel aan op je televisie. Door de ingebouwde Dolby Atmos technologie komt het geluid via het plafond bij je luisterpositie terecht. Zo hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar overal om je heen. Zo lijkt het of een vliegtuig daadwerkelijk over je hoofd vliegt. Dankzij de meegeleverde subwoofer klinkt de bas extra krachtig en voelt een explosie nog realistischer. Om naar muziek te luisteren via de soundbar, koppel je een smartphone of tablet via bluetooth. Zo stream je je favoriete nummers door de kamer.