Sony Bravia OLED XR-65A80J + Soundbar

EUR € 2929.0
Met deze televisie en soundbar haal je een combinatie van haarscherpe beelden en vol krachtig geluid in huis.Dankzij het OLED scherm en het 10 bit paneel heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.Het Acoustic Surface geluidssysteem levert een realistische en ruimtelijke geluidsweergave.Je luistert met deze tv en soundbar combinatie niet naar diepe bas tijdens bijvoorbeeld actiefilms omdat een externe subwoofer ontbreekt.
Reviewcijfer: 9.2 (78)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Sony Bravia OLED XR-65A80J en de Sony HT-A7000 soundbar komen je favoriete films en series levensecht in beeld met realistisch en krachtig geluid. Deze 4K OLED tv gebruikt miljoenen pixels die individueel oplichten en dimmen, zodat de tv beelden met een krachtig contrast toont. Dit betekent dat het verschil tussen het diepste zwart en de felste kleuren erg groot is. Zo komen subtiele kleurtinten duidelijk in beeld, zoals in schaduwen of een blauwe lucht. De nieuwe Cognitive Processor XR analyseert ieder beeld en verbetert de beeld- en geluidsweergave van wat je kijkt. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste kleuren ziet in een natuurdocumentaire en dat je geen moment mist van een spannende actiefilm. Naast een realistische beeldkwaliteit bij je favoriete films, zorgt deze Sony tv ook voor een levensechte geluidsweergave. Dankzij Acoustic Surface vibreert het scherm mee met de speakers achter op de tv. Zo lijkt het geluid echt uit het scherm te komen. Je gebruikt de speakers van de tv tegelijk met de speakers van de soundbar.

Met de Sony HT-A7000 verbeter je het geluid van jouw televisie. De soundbar sluit je met een hdmi kabel aan op je televisie. Door de ingebouwde Dolby Atmos technologie komt het geluid via het plafond bij je luisterpositie terecht. Zo hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar overal om je heen. Zo lijkt het of een vliegtuig daadwerkelijk over je hoofd vliegt. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte. Hierdoor klinkt surround sound in iedere kamer goed. Om naar muziek te luisteren via de soundbar, koppel je een smartphone of tablet via bluetooth. Zo stream je je favoriete nummers door de kamer.