Sony Bravia XR-85Z9 8K + Soundbar

EUR € 7037.0
Met deze televisie en soundbar haal je een combinatie van haarscherpe beelden en verbeterd geluid in huis.Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart en geniet je van contrastrijke HDR beelden.De Cognitive Processor XR zorgt voor realistisch geluid en verbetert beeld naar 8K resolutie, zodat je geniet van scherpe en gedetailleerde beelden.Full hd of 4K content komt niet zo scherp in beeld als 8K content, maar er is nog weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar.Je luistert met deze tv en soundbar combinatie niet naar diepe bas tijdens bijvoorbeeld actiefilms omdat een externe subwoofer ontbreekt.
Reviewcijfer: 0.0 (0)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de combinatie van de Sony Bravia XR-85Z9 en de Sony HT-A7000 soundbar geniet je van een thuisbioscoop met krachtig geluid en haarscherpe beelden. De tv ondersteunt 8K resolutie. Je mist hierdoor geen enkel detail in bijvoorbeeld een bloemenveld. Ook geniet je van een breed kleurenpalet, want het 10 bit paneel toont wel 1 miljard kleurtinten. Zo zie je bijvoorbeeld niet alleen de details van een bloem, maar ook de subtiele kleurverschillen tussen de bloemblaadjes. Daarbij zijn de zwarte delen van het beeld erg donker door de full array local dimming, waardoor HDR beelden goed tot hun recht komen. Je ziet bijvoorbeeld een duidelijk contrast tussen lichte en donkere beelden zoals felle sterren in een zwarte hemel. De slimme Cognitieve Processor XR analyseert razendsnel de beelden waar je naar kijkt. Door te voorspellen waar jij naar kijkt, zorgt de processor ervoor dat het onderwerp van de scène scherp in beeld komt. Deze processor maakt bovendien 4K beelden scherper, waardoor beelden verbeteren naar 8K resolutie.

Met de Sony HT-A7000 verbeter je het geluid van jouw televisie. De soundbar sluit je met een hdmi kabel aan op je televisie. Door de ingebouwde Dolby Atmos technologie komt het geluid via het plafond bij je luisterpositie terecht. Zo hoor je het geluid niet alleen recht van voren, maar overal om je heen. Zo lijkt het of een vliegtuig daadwerkelijk over je hoofd vliegt. Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte. Hierdoor klinkt surround sound in iedere kamer goed. Om naar muziek te luisteren via de soundbar, koppel je een smartphone of tablet via bluetooth. Zo stream je je favoriete nummers door de kamer.