Sony KD-43X80K (2022) + Soundbar

EUR € 862.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Het Triluminos scherm zorgt voor heldere, gedetailleerde kleuren.Met het Google TV platform schakel je gemakkelijk tussen apps zoals Netflix en Disney+.Snelle beelden worden minder vloeiend weergegeven door de 50 hertz beeldverversing.
Reviewcijfer: 8.7 (5)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de Sony KD-43X80K (2022) en de Sony HT-S400 creëer je een meeslepende kijk- en luisterervaring. Door het Triluminos scherm beschikt de televisie over een groot kleurenpalet. Hierdoor zijn de kleuren van een tropische vogel in een natuurdocumentaire levendig en realistisch. Dankzij de 4K resolutie zijn de beelden nog scherper en realistischer. Zo onderscheid je kleine details op het scherm zoals de hoofden van mensen in een grote menigte, of lees je met gemak de spandoeken aan de zijlijn bij een voetbalwedstrijd. Dankzij het Google tv smart platform navigeer je gemakkelijk door je favoriete apps zoals Netflix en Disney+. Je streamt met gemak content van jouw mobiele apparaat naar de televisie dankzij de ingebouwde Google Chromecast. Met één druk op de spraakknop op de afstandsbediening, bestuur je de tv met je stem. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld snel een film of serie op wil zoeken.

Met de Sony HT-S400 geniet je zonder achterspeakers van ruimtelijk geluid. De soundbar beschikt over de S-Force PRO Front Surround technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het geluid niet alleen van voor komt, maar ook van de zijkant. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Is je film afgelopen? Via bluetooth stream je draadloos je favoriete nummers naar de soundbar.