TCL 43P731 (2022) + Soundbar

EUR € 440.0
Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en realistisch geluid.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.De lage input lag zorgt voor een vloeiende game-ervaring, zonder vertraging tussen de controller en de tv.Door de verversingssnelheid van 50 hertz worden snel bewegende beelden niet altijd even vloeiend getoond.
Reviewcijfer: 7.6 (25)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de TCL 43P731 (2022) televisie en de TCL S522W soundbar geniet je van scherpe beelden en realistisch geluid. Je kijkt naar beelden vol details door de 4K UHD resolutie. Hierdoor onderscheid je alle details in een bloemenveld tijdens een documentaire, of onderscheid je verschillende grijstinten in een wolkenveld. Dankzij de lage input lag heb jij nooit last van vertraging tussen de controller en de tv. Hierdoor zijn je tegenstanders je nooit een stap voor tijdens het spelen. Op het Google TV smart platform navigeer je gemakkelijk door je favoriete apps als Netflix en Disney+. Met spraakopdrachten navigeer je eenvoudig door het Google TV menu.

Met de TCL S522W verbeter je het geluid van je televisie, waardoor je extra geniet van films en series. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Je koppelt deze subwoofer draadloos aan de soundbar, zonder tussenkomst van een kabel. Is je film of serie afgelopen? Via bluetooth stream je draadloos je favoriete nummers naar de soundbar.