TCL 50P731 (2022) + Soundbar

EUR € 776.0
Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en meeslepend geluid.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.De lage input lag zorgt voor een vloeiende game-ervaring, zonder vertraging tussen de controller en de tv.Door de verversingssnelheid van 50 hertz worden snel bewegende beelden niet altijd even vloeiend getoond.
Reviewcijfer: 8.1 (12)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de TCL 50P731 (2022) televisie en de TCL TS9030 soundbar bekijk je haarscherpe beelden met een meeslepende geluidservaring. Je kijkt naar beelden vol details door de 4K UHD resolutie. Hierdoor onderscheid je alle details in een bloemenveld tijdens een documentaire, of onderscheid je verschillende grijstinten in een wolkenveld. Dankzij de lage input lag heb jij nooit last van vertraging tussen de controller en de tv. Hierdoor zijn je tegenstanders je nooit een stap voor tijdens het spelen. Op het Google TV smart platform navigeer je gemakkelijk door je favoriete apps als Netflix en Disney+. Met spraakopdrachten navigeer je eenvoudig door het Google TV menu.

Met de TCL TS9030 geniet je zonder achterspeakers van surround sound. Deze soundbar beschikt over Dolby Atmos, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd. Zo geniet je extra van films en series. Met de meegeleverde afstandsbediening kies je uit verschillende geluidsmodi. Elke modus heeft een ander kenmerk, waardoor je het geluid aanpast op waar je naar kijkt of luistert. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. De subwoofer koppel je draadloos aan de soundbar, waardoor er geen kabel door je woonkamer loopt.