TCL QLED 75C631 (2022) + Soundbar + Hdmi kabel

EUR € 1919.0
Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Dankzij de quantum dot laag op het scherm, bekijk je heldere en kleurrijke beelden.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.Door de verversingssnelheid van 50 hertz worden snel bewegende beelden niet altijd even vloeiend getoond.
Reviewcijfer: 8.0 (3)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de TCL QLED 75C631 (2022) en de TCL C935U soundbar en subwoofer geniet je van een meeslepende kijk- en luisterervaring. Het beeldscherm is voorzien van een quantum dot laag, die bestaat uit nanokristallen. Deze kristallen verhogen de helderheid en het kleurbereik van de televisie. Zo zijn de kleuren van een papegaai in een natuurdocumentaire extra kleurrijk en oogt een sterrenhemel extra fel. Dankzij de lage input lag heb jij nauwelijks last van vertraging tussen de controller en de tv. Hierdoor zijn je tegenstanders je nooit een stap voor tijdens het spelen. Op het Google TV smart platform scrol je gemakkelijk door je favoriete apps als Netflix en Disney+. Dankzij Google Assistant navigeer je door het smart platform met spraakopdrachten.

Met de TCL C935U geniet je van een 5.1.2 geluidsopstelling. Deze soundbar maakt gebruik van Dolby Atmos. De 2 naar boven gerichte speakers sturen het geluid naar het plafond, waar het weerkaatst naar jouw luisterpositie. Dit zorgt ervoor dat je het geluid van je favoriete film niet alleen van voren hoort, maar ook vanaf boven en de zijkant. Je hoort en voelt de diepste tonen extra krachtig dankzij de meegeleverde subwoofer. Met Amazon Alexa en Google Assistant stuur je spraakopdrachten naar de soundbar. Zo stuur je de soundbar aan vanuit je luie stoel.

Met de BlueBuilt HDMI Kabel 4K 60Hz Nylon 1,5 Meter + 90° adapter verzend je hoogwaardige beeld- en geluidssignalen tussen je home cinema apparaten. Wil je bijvoorbeeld 4K beelden in 60 hertz van je UHD Blu-ray speler op je tv bekijken? Dan stuurt deze kabel dit beeldsignaal zonder kwaliteitsverlies door. Danzkij de ARC ondersteuning, verstuur je geluid van je televisie naar de soundbar. De vergulde connectoren en de nylon mantel staan garant voor een duurzaam ontwerp. Je ontvangt hierdoor 5 jaar garantie op het product. Als je tv dicht tegen de muur staat of hangt, gebruik je de haakse adapter. Hiermee richt je de connector 90 graden naar beneden, zodat hij niet ver naar achteren steekt.