TCL QLED 75C731 (2022) + Soundbar

EUR € 1609.0
Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en meeslepend geluid.De quantum dot laag zorgt voor rijke, pure kleuren en een hoge helderheid.Kleine details op het scherm zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.
Reviewcijfer: 8.7 (23)
Beperkt verkrijgbaar.
Bekijk bij Coolblue

Met de TCL QLED 75C731 (2022) televisie en de TCL TS9030 soundbar haal je een thuisbioscoop ervaring in huis. Dankzij de 4K UHD resolutie kijk je naar scherpe content. Zo vallen bijvoorbeeld details op de huid van dieren in een natuurdocumentaire extra op. Door de quantum dot laag op het scherm, toont de televisie een hoge helderheid en een groot kleurbereik. In combinatie met het 10 bit paneel is het kleurbereik nog groter. Hierdoor onderscheid je verschillende kleurtinten in een berglandschap, en zijn sterren in een sterrenhemel erg fel. Door de verversingssnelheid van 100 hertz worden beelden vloeiend getoond. Dit komt tot zijn recht tijdens actiescènes met veel beweging of tijdens een snelle sportwedstrijd. Op het Google TV smart platform navigeer je gemakkelijk door je favoriete apps als Netflix en Disney+. Dankzij Google Assistant navigeer je door het smart platform met spraakopdrachten. Via AirPlay stream je moeiteloos content van je Apple apparaat naar de tv.

Met de TCL TS9030 geniet je zonder achterspeakers van surround sound. Deze soundbar beschikt over Dolby Atmos, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd. Zo geniet je extra van films en series. Met de meegeleverde afstandsbediening kies je uit verschillende geluidsmodi. Elke modus heeft een ander kenmerk, waardoor je het geluid aanpast op waar je naar kijkt of luistert. Dankzij de meegeleverde subwoofer luister je naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. De subwoofer koppel je draadloos aan de soundbar, waardoor er geen kabel door je woonkamer loopt.